COINS

Octoral biedt u een kleurendatabase met meer dan 100.000 kleuren voor motorvoertuigen op basis van allerlei soorten staal. De formules zijn beschikbaar op www.valsparautosupport.com (COINS). De software biedt snelle toegang tot alle kleurinformatie. De kleurinformatie wordt wekelijks online bijgewerkt. De software kan aan een weegschaal worden gekoppeld, zodat u de formules snel en nauwkeurig op uw computerscherm kunt afwegen.

Besturingssysteem:

• Windows 10 wordt sterk aangeraden.
  • Zowel de 32-bit- als de 64-bit-versie worden ondersteund, hoewel COINS, de Spectro-clients en de Spectrophotometer-toepassingen 32-bit zijn.
  • Windows 8 wordt niet getest voor nieuwe versies.
  • Windows 7 en eerdere versies worden niet langer officieel ondersteund (door Sherwin-Williams of Microsoft).
  • Windows 10 RT en het gebruik van de software in een virtuele omgeving wordt niet ondersteund.

• Processor — 1 gigahertz (GHz) of sneller 32-bit of 64-bit
• Geheugen — 4 gigabyte (GB) of meer
• Ruimte op harde schijf — 250 GB op C: drive.
• Scherm — 1024x768 minimale schermresolutie.
• Poorten — Minimaal 5 vrije USB-poorten zijn vereist voor het toetsenbord, muis, slimme weegschaal, label-printer en Spectrophotometer.
• Internettoegang — Sterk aanbevolen voor alle installaties en vereist voor het inschakelen van software-updatedownloads, formule-updates en toegang tot de kleurencloud voor de Spectrophotometer. Een bekabelde UTP of een draadloze 802.2B of betere verbinding zijn vereist.
• Taal — Draait elke regionale Windows-versie. De software zelf is beschikbaar in 26 talen + 4 regionale varianten.